Badplaats

De plek Canoa Quebrada staat bekend om het warme weer en de mooie roodkleurige duinen. Ook staat het bekent om de mooie badplaatsen wat ze hebben. Dit zijn zowel natuurlijke als kunstmatige badplaatsen. Omdat het daar zo warm is heb je vooral buiten activiteiten. Omdat het plaatje niet zo toeristisch is willen veel mensen die daar in de buurt wonen er verandering in brengen. Want voordat het staat ben je heel wat tijd kwijt. Het kost namelijk niet alleen maar veel geld, maar ook veel tijd wat je kwijt bent om daar veel nieuwe en mooie gebouwen, hotels en andere voorzienigheden te bouwen. Buiten dat staat er natuurlijk al wel wat. Het is alleen nog niet heel veel. Het staat nou namelijk bekent om het droge en het warme klimaat. Dat is ook de reden dat ze veel van dit soort badplaatsen hebben. De bedoeling van een badplaats is om te ontspannen en je hoofd even leeg te maken. Er zijn ook badplaatsen waar je ook nog is een mooi uitzicht hebt wat wel een fotootje waardig is.

De hoofdstad van Canoa Quebrada

Naast het lekker badderen in de warme zon heb je ook nog andere plaatsen waar je na toe kan gaan bijvoorbeeld de hoofdstad. De hoofdstad van Canoa Quebrada wordt ook wel Broadway genoemd. Daar vinden dus ook de meeste hotels plaats. Omdat het niet een super grote stad is vinden de winkels ook allemaal bij elkaar plaats en vinden de hotels daar ook plaats met de buiten activiteiten. Ook zijn er veel verschillende soorten badplaatsen waar je kan zitten omdat het daar zo warm is in het hoofdseizoen. Ook kan je daar een auto huren om meer te zien van de omgeving. Omdat er in de stad zelf niet super veel te doen is in de avond is het leuk om soms wat dagjes weg te gaan om andere steden of trips te bekijken/ doen. 

Ook moet je dan daar wel opletten op de slechte wegen het is namelijk veel zand en dus niet zoals in Nederland. Ook kan je een trip doen door de jungle. Je wordt dan begeleid door de begeleiders die de route rijden. Vaak hebben hun telkens nieuwe routes zodat je kans hebt om zo veel mogelijk mooie beesten te zien. Ook ervaar je dan hoe mooi de jungle wel niet kan zijn. Toch kan de jungle ook erg gevaarlijk zijn voor mensen die er niet bekent mee zijn. Het is namelijk belangrijk dat je voor het donker weer terug bent vanwege dat dan de wilde en gevaarlijke dieren tevoorschijn komen.