Het bungalowpark Landal Het Vennenbos is gelegen in de bossen bij Hapert, ongeveer 20 km ten zuidwesten van Eindhoven. Het park is vroeger van Centerparcs geweest en ziet er verzorgd uit en de huisjes zijn keurig onderhouden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Huisjes

De huisjes op het park zijn van 4 tot 10 personen te reserveren en op het park is een grote renovatie gaande om alle huisjes weer op te frissen. Er zijn vele honderden huisjes op het park en deze zijn mooi verscholen tussen de bossen. Het park is autovrij en dit draagt in belangrijke mate bij aan de rust. Je hebt hier veel recent gebouwde of verbouwde accommodaties. Op die manier voel je je direct thuis in een net en schoon huisje die van alle gemakken is voorzien.

Faciliteiten

Subtropisch zwemparadijs, zonnebanken, bowlingbanen, tennisbanen, waterfietsen,  fietsverhuur. Er is ook een pas vernieuwd indoorspeelparadijs. Kinderen kunnen zich hier vele uren vermaken.

Eten & drinken

Op het park zijn diverse restaurants en bars op het centrale plein te vinden. Dit plein is overdekt en ook buiten zijn er diverse terrassen.  Je vindt hier onder andere een steakhouse, een pizzarestaurant en een pannenkoekenrestaurant.

Winkels

Op het park is een kleine supermarkt waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen zodat je niet genoodzaakt bent om buiten het park te winkelen. Ook zijn er een kledingwinkeltje en een giftshop in het overdekte centrum te vinden.

Activiteiten

Voor de kinderen is er een groot indoor speelparadijs en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Bekijk snel de aanbiedingen voor de komende zomervakantie en voorjaarsvakantie en boek met extra voordeel!

Omgeving

In de omgeving van het park is genoeg te zien en hieronder is een lijstje met bezienswaardigheden te vinden.

 

 

 

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *